There was an error in this gadget

Thursday, 4 August 2011

Yuyu Zulaikha...Betul Ke Palsu!??

Selamat Berpuasa Semua..........^ ^

''BANYAK SANGAT KE AKAUN FACEBOOK YUYU ZULAIKHA ''

Haisshhh..Ayda adalah salah sorang peminat YUYU ZULAIKHA..suka sangat ngan Yuyu sebab Yuyu seorang 'atlit' blogger yg hebakk! :D

 Mungkin Ayda juga salah sorang peminat Yuyu yang Yuyu xdapat nak accept sebab akaun facebook Yuyu dah penuh! :(

Korang yg terlepas ngan entry Yuyu tentang akaun facebook berwajah Yuyu..korang boleh klik SINI

Korang yg bukan dalam dunia berbelog mesti ada yg xkenal Yuyu kan..so korang jangan tertipu dengan akaun facebook yg lain yang gunakan wajah comey Yuyu tau! salah satunyer yg ni :



Entry kali ni kredit tuk Yuyu sebab mesti Yuyu nak tau ape yg terkandung dalam akaun facebook yg berwajah Yuyu ni kan...!??  tadaaaaaaaaa...........hebakk2!!


Poyo je kan orang yang pakai pic profil Yuyu ni ek...! hmmm...tapi ada lagi yg xbez dengan akaun ni..nak tau baca kat bawah ni..! : /


 Mungkin sebab orang2 yg tak bertanggungjawab camni lah agaknyer Yuyu ada HATERZ...!
jahatkan orang camni! jangan kawan ngan die..!

Lagi satu akaun facebook berwajah Yuyu yg Ayda jumpa..;



Akaun facebook yg ni die mengaku 100% yg die ni Yuyu Zulaikha.. ramai yg tanye kat wall facebook ni yg diorang mmg minat kat yuyu..tapi diorang tak tau yang diorang minat tu Yuyu palsu...!



Ayda cek2..rasenyer akaun ni ''die'' baru je buat ...siap wat status dah bertunang lagi...! hehehee.. Yuyu nanti jangan terkejut lak lau ada fan Yuyu tanye ''betul ke Yuyu dah bertunang..?'' hehehehee..


Mane die dapat gambar2 Yuyu ni...Pastu amek yg comel2 lak tu...! Yuyu ( yg sebenar ) nak tau x..ada salah sorang fan Yuyu siap tulis kat wall dak ni..cakap " Yuyu terima kasih accp saye..saye slalu tengok2 belog Yuyu..bez sangat2..Yuyu comeylah ..:D... "

Haisshhh..ape pon tak boleh lah...!

Lau nak tau facebook sebenar Yuyu yg ni : FACEBOOK YUYU ZULAIKHA
dan yg ni fanpage Yuyu yg sebenar juga : FANPAGE YUYU ZULAIKHA

harap Yuyu sabar k..!

p/s : Apa korang buat lau jumpa akaun facebook berwajah muka sendri??

suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

9 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Siti Nurazlinda said...

kita semua sayang Yuyu Zulaikha . <3

Ayda said...

Betul tu Linda..! <3

Ayie Nano said...

aiya klik komen trus bukak pop-up...bahaya...virus...bulih dtg dr situ...hmm pasal tajuk entry tu...klik then report je kat fb....akan diorg buat tindakan susulan...tp lau ade duit print screen bawa msuk mahkamah....lg byk dpt duit...

Ayda said...

Ayie Nano..haishh..betol ke leh kena virus lau guna pop-up!? hmm..:(

y u y u Z u l a i k h a said...

wuuuuuu :'( tak suka kannnn.. hmmm.. terima kasih entry ni ^^

Ayda said...

xperlah yuyu..sape pon, Ayda akan tolong...skalipon bukan yuyu zulaikha :D

Rowena Zainuddin said...

tu laa susah bila da fames.
ade je yg dengki.
huhuuu~

cik kacak said...

aiyakk , dye dengki lah tu dengan yuyu zulaikha , tu sbb buat cenggitu kan kan ? ;)

fae jamal said...

kejam kan org mcm tuh..fae tau fanpage yuyu yg sebenar..tapi bila tgk ade lagi yg pakai pic yuyu fae try add sebab nak tgk mcm mne banggenya org tuh mengaku dia yuyu..haish! geramm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~