There was an error in this gadget

Tuesday, 2 August 2011

Puasa Ke-2 Ayda Dah Keracunan!!!


                                                          
Salam Ramadhan 
tuk sume korang2 yg sudi singgah ke belog ni yer...!
Ayda ade cite yg kurang enak dan kurang sedap tuk di ceritakan..
rase tak larat pon yer nak tulis entry ni..!


Ntah kenapa..
di bulan yg mulia lagi indah ni ada juga mahluk tuhan 
yg sudi mengambil kesempatan dan menyakiti sesama mahluk..!
Astagfirullahalazim...!!


Tak sangka sangat...
baru masuk hari kedua kita berpuasa..
dalam bulan ranadhan
Ayda dah kena racun..!!
Nak di marah...tak sampai hati!!!


Nak di pukul...rase cam zalim!!!


Mungkin dah takdir dari tuhan..
Ayda terima je dengan hati yg ikhlas..
Walaupon dalam hati rase sakit dengan kelakuan 'die'..!


Tapi Ayda masih tertanya2...
Apa salah Ayda 
sampai sanggup 'die' maracun Ayda...??
Ayda sayang 'die'...
sayang 'die' sangat...!!

Walaupon 'die' dah meracun Ayda..
tapi Ayda tetap sayang 'die'..!!
takpe lah Ayda mengalah..Ayda redha..
nak wat camnerkan..!!


 Die' dalam cerita ni adalah Tapai...!! -..-

Ayda tak tau nape
die sanggup wat camtu kat Ayda..
Apa salah Ayda..???
salah kew Ayda cari kutu kat celah2 bulu
di bahagian punggung die..???
kenapa die sanggup meracun Ayda
dengan bauan KENTOT nyer yg busuk tu..???

Sampai hati die...!!!

Takper lah Tapai.....!!!
Ape pon yg awak buat kat sayer....
sayer tetap sayangkan awak sampai bila2...!!


GERAMNYER!!!


=..='






 Oklah korang2 sumer....!

Ayda nak ucapkan...

SELAMAT BERPUASA!
&
SELAMAT BERSAHUR!
(bagi yg beragama islam)



                                                               Byeeeee.....^ ^






suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

2 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Budak Malas Sikat Rambut said...

bauan KENTOT nyer yg busuk ?? gle dasyat , huhuh , lwak2 .. ingat ape tdi tau ! huhu

chipalicious said...

meow tu ke yg kntut?hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~