There was an error in this gadget

Monday, 25 July 2011

Kenapa ''Mak Cik'' Benci Sangat Dengan Islam?

Salam korang2 sumer...........^ ^

Lama dah Ayda xupdate belog ni..bukak je blog ni..terbang sume habuk2..siap kuar lipas lagi kat celah pic2 yg ada kat belog ni..! Dan terima kasih sebab korang sudi lagi singgah ke belog ni...^ ^

Arini dengan nada yg sedih lagi hiba..Ayda ada sesuatu nk share ngan kawan2 Ayda sumer...!!
sesuatu yg sangat menyakitkan hati Ayda & semua umat islam kat dunia ni..!! Nauzubillah.....!!

Tak sanggup Ayda nak cakap banyak tentang ape yg bakal korang saksikan kat bawah2 ni..! Oklah..korang bace jelah..! Salah satunyer.....


Dengan tak sengaja..ketika Ayda sebok membelek2 laman you tube..Ayda terjumpa satu video yg di hantar oleh ''makcik'' ni...! bukan satu atau dua je video yg dihantar oleh ''die''..tapi lebih 10 video yg memaki hamun tuhan & nabi kiter..

Korang mesti tertanye2..kenapa ''mak cik..'' ?? sebab bila Ayda check balik..die juga ada jelaskan sape die..tapi tak taulah betol ke tak...cuba nilai sendiri kat bawah ni....


Yang membuatkan Ayda tertanyer2...kenapa ''mak cik'' ni benci sgt dengan islam..?? Apa yang terjadi sebenarnyer dengan ''mak cik'' ni..?? Tak rasa berdosa ke diri ''makcik'' bile die menghina islam dengan memaki tuhan & nabi kiter..?? Subhanallah...Ayda rasa sedih sangat bile ada orang yg menghina islam macam ni skali...!!

Ayda masih lagi tak habis fikir..kenapa seorang ''mak cik''..MELAYU ISLAM...WARGA NEGARA MALAYSIA..dan telah pon MENUNAIKAN HAJI..sanggup bertindak sebegini..takde sesiape ke yang boleh menyedarkan ''mak cik'' ni...SUAMINYA ke..ANAKNYA ke..KELUARGA NYA ke..atau ORANG TUANYA..?????





 
 Sebenarnya banyak lagi artikel2 yang ''mak cik'' ni buat 
yang menunjukkan ''mak cik'' ni benci sangat dengan islam..!!
tapi tak sanggup Ayda nak letak banyak2 kat belog ni..! 
Ayda juga sengaja tak nak meletakkan video yg ''mak cik'' ni buat 
sebab tak nak mengotorkan belog Ayda dengan benda2 camtu..!!

Mungkin ada yg dah tau pasal perkara ni..dan mungkin ada juga yg tak tau..!! 
Ayda cuma berharap supaya kita semua sama2 mendoakan 
supaya ''mak cik'' ni cepat bertaubat & insaf atas segala perbuatannya 
di dunia sebelum terlambat...!!

''MAK CIK'' SESUNGGUHNYA ALLAH ITU 
MAHA PENGAMPUN LAGI MAHA MENGASIHANI...!




suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

0 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~