There was an error in this gadget

Tuesday, 7 June 2011

TAK LAME LAGI DAH NAK PUASA..!

Salam korang2 sume....

lame dh ayda xjenguk2 belog ayda..bz memanjang..+ demam 4 ari... =..= ! hampir sebulan gak ayda xwat entry tok korang jejalan kat belog ni..!

korang perasan x..kejap je an dh masuk bulan 6...dn 2 bulan lg je kiter nk berpuasa....n then..RAYER!! hahahaa...tu jelah yg ingat...^ ^

slalunyer dalam mase 2 bulan ni..ramai yg dh sebok2 soping tok rayer an...! cm ibu ayda..2 mmgu lepas dh soping langsir rayer dh kat nagoya...bukan main belanje sakan tuari ngan ayda...!

mesti korang ade yg dh tempah baju tok rayer kan...! slalunyer lau tempah lambat2..org dh xnk dh...slalu time2 cmni r diorg amek oder..! cm ayda..slalu beli yg dh siap je..last minit..malam rayer! taun ni ayda sekeluarga bertemakan kaler ijau....!

ayda ade gak plan2 nk tukar lgsir..tukar kaler cat umah..beli aksesori baru dalam umah..tapi xtaulah ek..nak beli ke x..beli takut mmbazir..tapi tringin nak yg baru...nanti kang dh last2 minit baru nak tukar..takut xsempat lak..! hmmmm.....takut lari bajet pon yer...huhuhuu... =.=''

korang2 dh stanby pape ker tok rayer taun ni.....??? 2 bulan bukan lame tau..pejam celik..pejam celik.... dh nk posa dh...! xsabar lak rasenyer.....hehehe..nak collect wet rayer!!.

pape pon sbelom korang nak plan tok rayer..korang kene lah ganti dulu pape utang yang lom di langsaikan lagi tu..!! huh...masih xfaham2 lagi.....DAH GANTI POSA KER..!! cepat2 g ganti puasa dulu...cmner nak rayer ni...hahaha....! saper dh ganti pose..ayda bagi wet rayer...!! cepat..cepat..


suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

0 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~