There was an error in this gadget

Tuesday, 24 May 2011

AYDA DAH JATUH CINTA : )

Ayda memang betol2 dh jatuh cinta ni..''makan xkenyang, mandi xbasah, tido xlena...'' aisshh..ape pon xleh..!
hari2 dok memikir cmner carenyer....!!? hahahaaa..
kekadang tu klakor gak di buatnyer.. ^-^
ayda mula terpikat ngan si 'die' ..dlm 3 hari yg lepas...! hmmm..pelikkan perasaan cinta ni..!

sebenarnyer dah lame ayda peratikan..! 
lagi2 smenjak ayda suke berbelog...dari citu ayda 
peratikan je...hmmmm...ske sgt2! tomei.. ^-^..! 
nak tau x..?? isshhh..korang nak tau kew..malu lak ayda nak bgtau..manelah tau an..nnti korg ckp 
ayda ni perasan lak..! =.='

heheheee..oklah..oklah..malas nak berteka teki ngan korang..! nanti ade yang xske lak ayda wat entry camni..! sebenarnya ayda dh jatuh cinta ngan...................................................................
                                                                                  
SHAWL.................................!!!!!!!!!!!!  : )

bukan jatuh cinta ngan org yer..ayda dh jatuh cinta ngan shawl..! ske sgt tengok org lain pakai shawl..macam2 gaya diorg peragakan..! hmmm...macam2 corak ade..kadang2 ayda rase jelez sgt..sbb lau diorang pakai 
nampak cantik je..tomei! 

ayda memang 'jarang' pakai tudung..tapi xbermakne ayda xreti pakai tudung! sesuai ngan keadaan ..lau ade majlis kenduri yg memerlukan ayda bertudung tu..ayda pakailah!..*mesti kene hormat..ayda ni baik orgnyer -.-' ..tupon tudung dh fesyen lame2..lau ayda pakai rase cm ketinggalan zaman jek..! mane xnyer kawan2 yg ade sume pakai tudung yg terkini..!yelah..memanglah xkesahkan.. mane2 jenis tudung pon boleh pakai asalkan kite tutup bahagian kepala!
hmmm =.=''..............


nak tau x..ahad lepas..ayda kuar soping ngan family..ternmpak shawl kat satu kdai tu..berkenan sgt..trus beli..dan shawl tu shawl pertama simpanan ayda..! 
mula2 tu ayda nak gak masukkan pic ayda pakai shawl baru tu..tapi malulah..! rase cam xkene jek ngan muke ni! -.-'
tu satu hal..masalah lainnyer lak..ayda xreti nak pakai shawl..cm terbelit belit! xreti nak mggayakan shawl tu..! xkan nak wat koleksi je kot! hmmm..=.=''
insyallah..ayda akan kongsi ngan korang sume rupa ayda lau pakai shawl..tapi tggu ayda belajar dulu care2 nak pakai yer...heheheheee.. : )


suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

1 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

★iela_kiera★ said...

ila pon jatuh cinta kat shawl jugak..tringin nak pakai..tapi tak pandai..huhu..suke tgok org lain pakai tapi ila sndri xde kyakinan nak pakai..tkut klakar bile ila pakai..pape pon nak try jugak smpai jadi cm org2 yg pkai shawl tu..cntik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~