There was an error in this gadget

Saturday, 21 May 2011

KECIK SALAH BESAU PON SALAH.. : /


Pelik dengan orang yang ade kat tepi batu dan di celah2 pokok tu.. suke sangat nak menyibok pasal hal orang lain! lau nak menyibok sambil menguntungkan org yang di sebok kan tu takper lah jugak..makin nyusah dan memeningkan kpale otak2 kempas ade lah.. *klon ayat johan..! Rase memang sampai akhir dunia lah tetap ade orang camni..setia tegap dan utuh untuk menyibokkan diri dengan hal orang lain..! 
ye tak..ye tak..ye tak.....! =.='

''woi dak kecik..nape kecik sangat ko ni..
kurus keding je..!!''   

 -.-'' ..sakitnyer hati aku lau dengar orang cakap camtu ..mentang2 r badan aku dh memang sejak azalinyer ni kecit cemetot camni..ske2 je yer die nak cakap camtu! 
''hey..dak2 yang ske2 nak cakap aku kecik tu..u better watch out..kecik bukan sebarang kecik yer..!''

Kadang2 tu ade lagi yang lebih menyakitkan hati nuraniku ini..! dah tiap2 hari nampak aku, boleh pulak tibe2 lau berkumpul kat pape majlis leh tanye..
''ayda, kurusnyer ko..xmakan kew..??'' 
hah..ni nak salahkan saper lak ni an..! dah tau ari2 nmpak aku mmg cmtu jek..leh pulak tetibe tanye aku nape kurus..aik..ade ko nmpak aku ni gemok selama 10minit 18 saat 72 detik kew...??? =.=' sabor jelah...

Kekadang tu penat dah rasenyer nak melayan karenah orang2 yang 'rajin' amek berat pasal org lain ni..! tu baru citer psl aku yang berbadan ''cemetot'' ni an..lom lagi cite pasal dak yg overweight lagi..!! xpasal2 kan..xkanlah kat dunia ni nak badan sume sama je, susah lak nanti...!

Kurus salah..gemok pon salah..! memang dh lumrah ngan perangai manusia kat dunia ni..! ade yang xleh tengok orang lain senang..ade je yang xkene..! pape pon korang sume leh pikir sendri..mne yang terbaik untuk diri masing2..! lagi satu aku nak cakap..
''kadang2 tu xsume orang ske ngan care kiter dan xsume leh trima pandangan kiter..!'' 

so..korang pandai2 r lau nak orang sume 
suke berkawan ngan kiter..! : )


suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

2 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Ayda said...

skali skala xper lau ade org tegur..jgn tiap2 hari..leh kene kencing manis woo..! : P

Fathiah Hamim said...

setuju2! kurus salah, gemok pun salahh. sabo je laa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~