There was an error in this gadget

Friday, 17 June 2011

AYDA DAH JADI ANAK NUFFNANG^ ^

Salam korang2 sumer....

Arini xde pape petua @ tip kecantikan / kesihatan yg ayda nak share ngan korg2 sumer.....
sebab arini ayda nak citer pasal sesuatu yg boleh wat korg2 
terutamanya yg masih newbie berbelog ni jeles...
silalah jeles yer..bace ni...hahahhaaa.. *ketawa jahat c(=

Alah sebenarnya xde pape pon...
korg pon tau kan ayda ni pon masih newbie dalam berbelog ni....
banyak lagi yg ayda xtau pasal nak berbelog ni...
tapi berkat usaha & ikhtiar ayda..nilah hasil belog ayda yg xsberapa nyer ni..
xlah cantek @ cute sgt cam belog korg an...!

isshhhkkkk..berbalik dgn tajuk yg ayda tulis tu...
''AYDA DH JADI ANAK NUFFNANG'' ....
ehhh..korang xpasan kew...
cuba tgk atas bawah kiri kanan kat belog ni....
pasan x..pasan x..pasan x....?????

Xpasan lagi kew....=.='' 
alah nuffnang..nuffnang..tau x...NUFFNANG!!! ...
omg..omg..omg....
smalam ayda baru jer gatai2 tgn nak mendaftarkn diri dgn nuffnang...! 
hebat x...! =..= sambil kembang2 idong

Xtau naper..ayda rase cam teruja sgt dgn iklan2 yg nuffnang bagi tu...
makin rasa sayang sgt ngan belog ayda ni...! 
baru pagi tadi iklan tu nuffnang bagi..stiap minit rasa cam nak sggah je kat belog ni...
hahahaa..jakun kan ayda..macam 'die' sorg je ade kan...!! 
hebat..hebat..belog ayda dah makin maju..!

Blogger yg masih xde @ nak jadi 'anak' nuffnang tu...
klik je kat iklan2 yg ade kat belog ayda ni...slain korg tau ape yg tersirat disebalik iklan tu..
korg juga akan mmbuat amal..hehehheee..promote ni..!
hmmmmmm...apelagi ek..nk tambah2 kat belog ayda ni.....

 
oklah ..tu je yg ayda nk citer ngan korg2 sumer....byeeeeeeeeee.........^^
  

suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

0 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~