There was an error in this gadget

Tuesday, 5 April 2011

NaPeLaH aKu LeH mInAt GlEr NgAn DiE ni...!

Suke sgt2 ngan die xtau naper..! 
sape lagi an..lau x STACY..!! go baby go..! 
lau korang tnye aku nape suke sgt2 ngan die..! 
mmm...aku pown xtau nape aku fanatik sgt2 ngan die..! 
ske tgk die bile perform..! 
tringin sgt2 nak jumpe stacy..uhuhuhu~ 
beznyer lau dpt jumpe die an.. lagi2 lau dapat tengok die perform live at depan mate an!!
tapi satu jek yang aku xsuke at stacy ni!! mmm...
aku xske sgt die kapel ngan AKIM yg 'poyoz jiwang' tu.. 
xsesuai giler beb..!
camnerlah stacy ni leh tergoda ngan akim tu..! 
memang xske sgt2 ar ngan c akim tu..! smenjak 1st time aku tgk at diari af ..aku dh xske ngan akim..meluat..mengade2 lbih!!
nape xkapel jek ngan c aisyah pendek tu..!! 
mse af bukan main lagi miangnyer!!
hopefully..stacy akan sentiase the bez!! dan berjaye dalam bidang kerjaye die skrg ni...
love u olwez in my heart..cewah..terlebih sudah...!
hahahahaaa~
tok stacy..jangan nak jahat2 k..  : )

suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

0 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~