There was an error in this gadget

Monday, 5 December 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalamualaikum korang semua................ ^^

Arini hari selasa yang sangat indah...
Lagi indah bila dapat tau blogger yg suka menaip buat satu giveaway!

Dari buang banyak masa depan pc 
atau mungkin jugak seruan dari blogger ni sangat kuat ^^
lebih baik join giveaway ni kan..
nak tau aper?

Inilah die......^^
"The Ultimate Year End Giveaway"
dari belog Saya Suka Menaip ^_^





Terus teruja tak terhingga nak siapkan entry ni..sebab terkesima seketika bila tengok hadiah yang tak di sangka-sangka dengan jumlah sponsers yang sangat ramai..bertuahnyer Nisa!

Korang nak tau siapa sponser-sponser giveaway Nisa kali ni......?
hah..ini die...... ^^

Jom terjah semua sponser-sponser ni :


Macam mana nak join??????
Owh...tu senang je...... ikot step by step kat bawah ni :


1- Buat satu entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2 - Letak BANNER dalam entry. AMBIL BANNER KAT SINI

3-  Letak LINK SPONSERS dalam entry. *ada 24 seponser semuanyer

4- WAJIB letak sponsers (Blogshop) dalam BLOG LIST. Bagi sponsers yang ada FANPAGE jangan lupa LIKE tau!

5- SPECIAL PRICE diberikan untuk TOP REFERRAL ..kenalah rajin promote entry korang.!

6- Tekan LIKE dan TWEET kat ENTRY NI

7- Klik LIKE FANPAGE  "NISA KAY : SAYA SUKA MENAIP"


*Untuk TOP REFERRAL  (sponser dari Mrs. Lady's Stylo Closet)
 akan dikira sepanjang bulan Disember shj. Hanya referral dari entry penyertaan giveaway saja diambil kira.

Kalau korang nak tengok hadiah2 nyer korang 
KLIK JE KAT SINI
sebanyak 128 hadiah ditawarkan
*jangan lupa LIKE fanpage diorang sekali k!!



TARIKH TUTUP PENYERTAAN DARI:
6 / DISEMBER / 2011 - 31 / DISEMBER / 2011

*Giveaway mungkin akan ditutup lebih awal kerana penyertaan sudah terlalu banyak.



Amacam..masyukk kan hadiah2 dari seponser semua ni...!!
Apalagi...jomlah join ramai2..mesti xrugi punyer..mana tau korang salah sorang pemenang!
Sebarang pertanyaan atau syarat2 penyertaan korang pegi je kat belog


p/s : nak jadi salah seorang pemenang dari semua hadiah tu boleh? -.-''





suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

5 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join GA ni jugak. GUDLUCK DEAR ;)

Ayda said...

owhh...hehehehe..thanz ^^
gud luck tuk @Miraro jugak!

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Ayda said...

thanz korang sebab sudi singgah kat belog kite ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~