There was an error in this gadget

Friday, 30 December 2011

1st Edition Giveaway - Akan Datang!



Salam Korang.................. ^^


Selamat beristirehat....selamat bakal menyambut tahun baru 2012 juga ^^

Arini ada berita penting yg Ayda nak bagitau kat korang semua....!!!



.................Ayda nak war-warkan................


.......................Bahawasanyer........................


...............................saya...............................


.......................................akan buat satu .......................................


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Giveaway !!!! ^^
*lompat tinggi2 sambil tunjuk peace ^^


nilah banner nyer....simple je.... ^^



Yeeeaaaaaa.........my 1st edition Giveaway........korang semua wajib join GA ni tau..sebab Ayda ada nak beri sesuatu yg sangat2 berharga skali......bukan tuk pemenang je....tapi stiap orang yang join GA Ayda ni....
kira ala2 tanda penghargaan Ayda pada korang yg bakal join GA Ayda ni yer.....hehehehee....

Korang jangan wat sekarang pulak...sebab ni baru sesi pengumuman je....belom mula lagi GA ni...hehehee...
Ayda nak tau juga...ada ke sambutan GA ni....rasa macam Ayda ni takda kawan je kalau GA ni takda sambutan...sedihkan kalau jadi camtu.. T_T

Harap-harap GA yang bakal Ayda buat ni dapat sambutan yang menggalakkan dari korang semua...doakan sama2 yer! ^^

Dan untuk seller-seller or para sponser yang nak sponser GA ni amat di alu-alukan....hehehee... ^^
pape inbox je fb saya.... ^^

Kemugkinan minggu hadapan Ayda akan publish GA ni...insyallah!

Untuk sebarang pertanyaan..sila email (www.mizzayda@gmail.com) or inbox facebook ayda k !

Sekian...wassalam..

Byeeeeeee....................



suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

2 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Qil_H0shi said...

uwah2.,dah xsabar nih :) .,
btw.,gmbo banner skli tngk mcm adira! :)
*follow here :)

Ayda said...

warrrr...adira???

*kembang sudah idong saya!

THANZ YA DEAR..tunggu saya publish GA tu minggu depan ya ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~