There was an error in this gadget

Monday, 3 October 2011

Lahirnyer Wanita Bernama Ayda

 Assalamualaikum semua.......................^^

Korang apa kabar arini....???
sihat...??? ok ke tak...??? Dah makan ke belom...???

Warr...baiknyer hati Ayda yer arini..tanya kabar korang...! ^^
haruslah senang hati  sebab arini 4 / 10 / 2011....!

Kenapa ek dengan 4 aribulan...? eceh..eceh... tak kan tak tau an....hehehehehe..malulah nak cakap -.-''
hmmm..sapa2 yg dh jadi rakan ayda kat facebook Cik Puan Ayda ..mestilah tau an...!!
thanz yer semua yg dah wish kat Ayda...!


Seronok rasanyer....sebab arini hari jadi saya..  
SELAMAT HARI JADI AYDA ..!! *mekaceh :')
Senyum memanjang je arini...takmo nak masam2 muka...lau ada saket hati pon arini nak senyum jek..!

Tadi bukak je akaun fb...jam 11.25 pagi, dah ada 43 orang rakan yang wish bezday kat Ayda...dan alhamdulillah, Ayda dah reply balik semuanyer...thanz sebab dah wish kat Ayda...wat susah2 je kan ^^

Korang nak tau tak sapa org pertama yang wish bezday kat Ayda dalam facebook?
orang pertama dan paling bertuah yg dah wish bezday kat Ayda ialah  
Nur Hazwani Kamal ...!!


Kenapa bukan si dia ek jadi org pertama??? hmmmm...... :')
Die memang bukan yang pertama wish bezday kat facebook...tapi die orang pertama yang wish bezday face to face...hahahahahaha.....^^

Sekali lagi terima kasih yer pada semua yang dah wish bezday kat Ayda....! ^^

Dan setakat dari jam tengah hari ni..Ayda belom dapat apa2 present pon.... :')
*xper dengan sabar terus menunggu.......

Arini juga ada beberapa rakan fb Ayda yg sambut hari lahir sama dengan Ayda....!!
Selamat Hari Lahir jugak tuk Ana Lara , Safiah Phieya & Ishak Is
Semoga korang panjang umur & dimurahkan rezeki selalu...!

Sekian.....................^^

Byeeeee..........


suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

2 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

yuyu Zulaikha said...

Happy Birthday Ayda ^^ semoga hidup diberkati ALLAH.. aminnnn <3

Ayda said...

maceh yuyu...smoga allah mmberkati yuyu jugak..aminnn :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~