There was an error in this gadget

Friday, 19 August 2011

CONTEST I LOVE DOMOKUN

Salam korang2 sume.............^^

Tak tau semalam Ayda mimpi ape..
bukak je belog terus rase cam nak join contest..!

Cari2 juga 
contest ape yg berkenan kat hati ni..!

Selak punye selak punye selak....
jumpa sudah........
inilah die
|
|
|
|
|
|

Tadaaaaaaa.......

"Contest I Love Domokun"


Hah ..korang pon berminat jugak ker....!??

Lau berminat & nak join sekali
korang klik bawah ni...

"Belog farahpunyestorymory"

Sebenarnye Ayda tak penah lagi 
join mane2 contest sebelom ni..

Hah..lau nak tau..
ni 1st contest Ayda..

harap2 sangat boleh dapat tempat 
pertama..lau tak pon kedua..lau tak dapat juga..
tempat ketiga pon oklah.. =.='

Kenapa Ayda nak join contest ni..!??

1st...Ayda minat Domokun..
2nd...Warne die sama dengan Tapai
(Tapai kucing Ayda)

3rd...Tapai suka peluk Domokun Ayda..
(tomey+geram)

nilah die Tapai..suka sangat tido ngan Domo Ayda ^^

Ayda teruja sangat2 dengan hadiah dalam contest ni..
korang nak tau ape hadiahnyer..!!?

 TEMPAT PERTAMA
 RM 20 topup  + handsetcase domokun  + shawl 
 TEMPAT KEDUA   
RM 10 topup +   phonecase domokun + shawl

 TEMPAT KETIGA   
RM 10 topup + phonecase  domokun + shawl

Semua shawl dari
SHAWL'S GALLERY

10 org pemenang lagi
akan dipilih scara random 
utk dimasokkan ke dalam bloglist!
Hebatkan hadiahnyer ^^


Oklah..

Ayda tag 3 buddiez yg paling Sporting :)


Ayda nak 
HANDSET CASE DOMO & SHAWL..!!
PLEZZZZZ.....!!


Byeeeee.....


p/s: menang bukan sebab 'die' besties penganjur.. ^^



suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

3 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Ajeyy Rawk said...

good luck kak!

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/kadang-kadang-bosan-juga-berblog.html

Shawl's Gallery said...

gud luck aida :)

Ayda said...

Maceh Ajeyy Rawk....^^

Maceh Shawl's Gallery....^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~