There was an error in this gadget

Tuesday, 12 April 2011

Neneng + Tapai = anak beranak same jek : P

hah nilah kucing kesayangan aku..tapi ni baru 2 ekor jek aku tunjuk! kat umah aku ni ade lagi 4 ekor aku x masuk an..coz 2 ekor ni yg cam pelik ckit perangainyer..!!

 nilah NENENG... 'ibu tunggal' kucing2 at umah aku... : P

 hah...yg nilah c TAPAI ... kucing paling manje + mengade2 ..
yg pling aku sayg...  : )

 kucing aku sume skali ade 11 ekor..ni baru msuk generasi ke 3..! 
5 ekor msih baby..! nnti bile2 aku uplode pic baby kucing tu eh..! comei2 sume..geram lau tgk! kucing aku yg ni kucing biase jek..
lau kucing bulu kembang2 ade at umah mak..! mmg letak sane..
biar teman an mak..coz my mom pown animal lover gak..! 
tu pon dh bnyak mati..yg at umah mak lebih kurang ade 20 ekor kot..! tapi skrg ni tggal 3 ekor jek..! cedih jek..
dh penuh dh kubor kucing at blakang umah mak!!

sambong blik citer pasal TAPAI ngan NENENG .... 
nak tau x nape 2 ekor ni plik ckt..! heheheee...
check diz out..!!!


heheheee...lucu an..! mak borek anak rintik..! hobi yg same..! ske dudok at dinding!!  comei... : )




lagi2 c tapai..lau penat je main2 ngan adek2 yg lain..mesti nak sandar! kdg2 sampai terkangkang2....

c neneng lak ..lau korang nak tau..selain ske dudok myandar..die ske sgt tidor telentang..tgk at bawah ni...hehehe geram sgt2 lau tgk die tido.... : )







nak tau x..cite cmner aku leh bela c neneng ni?? xsilap aku 3 taun lps aku dh bela die ..pastu cmner aku leh nak buang die at b.penawar..! so..di pendek an citer..setaun pastu..leh lak dtg lg neneng ni at umah aku! mula2 tu xpasan.. tgk cara die masuk umah (lau pintu kunci) same jek..n lg satu tang ekor die yg berpintal..! 
xsangke an..setaun uw amek mase balik smula...!


 yang si tapai ni lak..pantang aku ade pegang pape..sume die nak wat main..! sampai ngan tgn2 aku kne gigit..! tgk ar at pic2 tu..cbok kacau aku mse main fb..! geram cgt2..tp cayunk..  : P

ni tapai ngan adek die TUPAI....coz die cm tupai..ske lompat2 at meje ..krusi ! mane2 jek tmpt.. die nak mlompat...! degil....

tulah sebahgian kucing2 aku ngan prangai msg2...nnti an pic yg lain lak k...!! : )

suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

0 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~