There was an error in this gadget

Wednesday, 1 February 2012

Senarai Pemenang 1st Edition New Year GiveAway 2012

Salam korang semua......... ^^


Arini Ayda nak umumkan...

"79 PEMENANG" 
'1st Edition New Year Giveaway' dari akumizzayda.blogpot.com..' ^^






Terima kasih kepada semua yang telah menyertai Giveaway ni....dan kepada yang tak menang....saya minta maaf banyak2...mungkin korang takda rezeki kat GA Ayda.. ^^



Untuk para pemenang,
TAHNIAH AYDA UCAPKAN...!! ^^



Ayda harap selepas korang menerima hadiah masing2..sila buat satu entry tentang hadiah yg korang dapat dan siapa sponser barang tersebut ya ^^ *post kat page Ayda & Ayda akan promote tuk blog korang




Untuk para pemenang sila ikut arahan seterusnyer.........


PENTING !!

# Cek nombor & link anda.
# Jika ada, email Ayda di www.mizzayda@gmail.com.
# Tajuk Email - " Saya Menang GA Ayda ".
# Sertakan NAMA , ALAMAT , NO FON , NO PENYERTAAN & LINK ANDA.




Senarai Pemenang ^^




Sponser : Beaubery Lens ( 1 pemenang)






Sponser : Shawl Jorjet Plain ( 20 pemenang )







Sponser : Shawl & Loose Blouse (3 pemenang)






Sponser : Mini Pillow Handmade ( 3 pemenang)






Sponser : Penanda Buku ( 3 pemenang)








Sponser : Cokelet Cadburry  (2 pemenang)



Sponser : Pant ,  Tshirt & Lens ( 3 pemenang )








Sponser : Shawl 3 Layer, Inner Bawal Cotton, Inner Bawal Shiffon, Inner Jersey, Outer Syria Jersey, Inner Printed, Tudung Awning 2 Layer & Tudung Sarung Shiffon 2 Layer
( 15 pemenang )






Sponser : Header & Background Blog ( 10 pemenang )






Sponser : Inner Khadijah ( 2 pemenang )




Sponser : Tudung Tri Shape Raffles Ekskusif Ferina ( 1 pemenang )








Sponser : Beg Tali Panjang ( 1 pemenang )








Sponser :  Tudung Maria ( 2 pemenang )







Sponser : Cardigan ( 2 pemenang )






Sponser : Tudung Express ( 2 pemenang )







Sponser : Headband ( 3 pemenang )





Sponser : Sling Bag In Black ( 1 pemenang )






Keychain Angry Bird ( 5 pemenang )








# Jika dalam masa seminggu pemenang tidak memberi respond...Ayda akan membuat semula undian tuk memilih pemenang yang lain...!

HARAP MAKLUM 




suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

34 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Yaya ★ said...

Hee , masehh dpt pun header

Aimifiqa said...

Tahniah kpd pemenang. tapi musykil sekjap. Senarai peserta saya no 125. tapi...125 org lain yg menang. incase takut slah tgk ke ape. huhu

CikAnyss' :O said...

congrate semua .. alolo , anys tak dapat ,. huk3 , xde rezeki , t buat lagi ye , hihi

is esma said...

dah emel. kalau tak dapat bagi tahu eh. :) terima kasih kak ayda. :)

////----Uzma Izzati----\\\\ said...

Akak , dah hantar email .

fyka shafie said...

alhamdulillah.. saya menang. nak tanya. no pernyataan tu nak cari kat mana?

Aien Shitobi said...

tade rezeki , nak buad macam mane (:

Pwincess sarah said...

salam...kak ayda...sarah dah send e-mail kat kak ayda...dapat x...

Cik Nabieyla said...

assalamualaikum , kak ayda , saya dah send email ,
kalau tak lengakap lagy or tak dapat cakap tau :)

http://www.facebook.com/HanyaSayaNurFarrahNabila

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Adya..Alhamdulilah,menang header & background blog!.Terima kasih ya.
K.atie dh email detail...

azatie_sayang7071@yahoo.com.my

fyka shafie said...

okay. saya dah sent email. kalau tak dapat bagi tau ye ;)

CikErynnBloom said...

salam..
sy da anta detail kt email .. dapat x?

email : eryn_princess@yahoo.com

Ayda said...

@Aimifiqa

sory dear..tu salah ayda...kalau yg betul2 tgok dari link ya..no penyertaan tu sebagai rujukan ^^

maaf ya!

Ayda said...

@fyka shafie

no penyertaan cari kat entry senarai peserta GA ya ^^

apix said...

he3 .. wah2 . tahniah kepada pemenang .. kih3 ..

cik fatin said...

congrate semua yang menang...:)
cik fatin x dapt..x per bukan rezeki lagi....
next time try lagi lah...
:)

Mimi said...

menang header and bckground. wee ^v^
walau ta seberape, but ta sia2 join last minute . XD
*very enjoy .lalala

Noorul Amera Adnan said...

Alhamdulillah menang. saya dah hantar email chek ada x? no.121 thanks >.<

kaammeeyy said...

kitew dh sent email...tq coz g kitew menang...cyg miss Ayda..=)

CikHoneyBee said...

salam sis.. tengkiu. cikhoneybee dh send email. kalo tak dapat ckp taw.

cikhoneybee@gmail.com

Nida said...

Alhamdulillah menang INDAH SHAWL, thanks Ayda..:)

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

Tahniah juga buat para pemenang.

tieqka said...

salam ayda . thnx ya . alhamdulillah menang. da send email. klow ad pape xlengkap gtaw ya

ieqka88@gmail.com

atensweet said...

kak aida. aten dh send email. thanks! :)
http://atensweetlah.blogspot.com/

mate saya bulat said...

MSB pun dah email :D

alhamdulilah :D

Secret Tales said...

alhamdullilah saye menang!
saye dah email kak ayda,balas ye kalau dah dapat :) terima kasih bnyak2!!

Siti Atiqah Adzlin said...

sis...saye dah sent email...hope sis dpt email.tuh...kalo x dpt...gtau saye taw... ^_^

Nur Atikah said...

dah send email. dpt tak? :)

n@n@ said...

Alhamdulillah

-__-

No.2 (my lucky no.)

Sy dh email ayda

MisS Azreen HaNie said...

eh! menang la....hehehe....

misz shaden said...

macam mana nak pm erk? hmm . mlalui fb ker? help me .

Iffah Fakhira said...

alhamdulillah . saya menang . saya dah sent email kat akak .

rara.kiera@yahoo.com

Nurul Farain ;) said...

akak,kalau buat post tu,buat dekat blog lain boleh tak?na kpromote blog tu je.

Aina Cheerful said...

Salam,
alhamdulllah menang! ada rezeki juga...
thx kak ayda....

SuNsHiNe said...

salam...ayda,,kita dah check and nama link kite ada menang tok shawl indah..102..

alhamdulillah, 1st time menang tok GA..thnx..:)

http://mieza221088.blogspot.com/2012/01/1st-edition-new-year-giveaway-:2012-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~