There was an error in this gadget

Saturday, 4 February 2012

Contest I Love My BFF By Lyana & Nadia



Salam korang semua...... ^^


Arini Ayda nak join lagi satu contest....
Menarik juga contest ni bagi Ayda..sebab tu beriya sangat2 nak join ni....


Tajuk contest ni :

I Love My BFF

 nak tau sapa BFF Ayda......



hah...dah tengok pic kat atas tu...^^
dialah BFF Ayda...
Nama die AZRIN BIN SA'ADAN
Ayda kenal die masa Ayda form 5...
kami tinggal satu tempat juga kat kawasan felda...^^
Korang nak tau tak??
Kawan Ayda sorang ni kuat makan..
lagi2 kalau dapat makan ayam goreng..
macam tak makan sebulan..
apa2 makanan yg ada ayam semua die bedal ^^


Kawan Ayda ni suka sangat sukan permotoran..
die suka motorcross..
suka sprint test motor kat litar..
kalau ada apa2 event pasal motor die sanggup pegi
macam petronas cuprix...^^
sampai jadikan pelumba motor Malaysia sebagai idola..
sapa lagi kalau bukan Wazi Abdul Hamid
*balik je lepas dpt jumpa idola..senyum melebar je sentiasa-.-


Selain Ayda..die pon ada kawan2 yang lain juga..
bosanlah juga kalau memanjang dok bercerita dengan pompuan je..
kawan2 die pon kawan2 Ayda juga..
kitorang open minded..
die boleh layan kepala Ayda..
Ayda pon boleh layan kepala die.. ^^
tiap2 tahun kitorang akan kuar jalan2..
hepening sangat...!
heheheee...


Korang nak tau tak??
Kalau dah slalu sangat bersama...slalu sangat meluah isi hati masing2..
kadang2 tu timbul pulak rasa sayang kat die...
bukan rasa sayang sebagai kawan..tapi sebagai teman yg istimewa..
korang rasa..apa pendapat korang kalau kite ada rasa cinta pada BFF kite sendiri??
jawapan Ayda : 
Ayda rasa tak salah..sebab Ayda tak bertepuk sebelah tangan..
dari kawan baik jadi kawan istimewa..
sweet sangat!
sebab kite lebih kenal isi hati die dr kawan die yg lain..
^_^


Walaupon bercinta dengan BFF sendiri..
hidup kitorang tetap sama macam sebelom2 nyer..
cuma panggilan diri je yg berubah...hehehee
*faham2 jelah yer ^^
tapi yang penting..die bertambah romantik & caring sangat2..
kalau fikir2 balik..
"bertuahnyer aku dapat kenal ngan kau"
eh..lupa lak nak bagitau..
1/feb/2012 yg lepas
genap usia perkenalan kami yang ke 8 tahun ^^


Yang paling best sangat...
dari kitorang berkawan biasa..
jadi BESTFREND..
then bercinta...
hubungan kitorang bukan je sampai setakat ni...
setiap orang ada perancangan masa depan masing2 kan..
macam tu juga dengan kami...
hubunagn BFF kami sampai ke
jinjang pelamin..! ^^
Ayda bersyukur sangat2..


Dialah BFF Ayda...
Dia juga cinta hati Ayda...
Dia suami Ayda ^^
Ayda sayang sangat kat dia..
DUNIA AKHIRAT


Sekian ^^


Ayda tag :


id facebook : Airin Ayda
id follower : Ayda























suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

9 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Princess Syazliyana said...

tag akk >>http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/02/awesome-first-giveaway-by-fieka-and.html

Nur Anisah said...

Ayda dah kwin rupanya..
Muda betull :)

e-lyana said...
This comment has been removed by the author.
e-lyana said...

lyana doakan sis n 'BFF' sis kekal n bahagia utk selama2nya

Joel Leslie said...

wahhh, semoga hubungan korang kekal selama-lamanya :) btw, thaniah mng contest ni :)

e-lyana said...

http://e-lyanalovelifestory.blogspot.com/2012/02/yeah-pemenang-contest-i-love-my-bff-by.html#more

tengoklah xD

Ayda said...

@e-lyana

TERIMA KASIH SEBAB PILIH AYDA SEBAGAI PEMENANG...

TERIMA KASIH JUGA YG DAH WISH TUK HUBUNGAN AYDA ^^

e-lyana said...

http://e-lyanalovelifestory.blogspot.com/2012/02/review-pemenang-contest.html

hehehe, sorry,, lyana lambat sikit review blog akak :)

sudilah baca, BTW, most WC sis :)

CiK FizA said...

Wahh. so sweet baca antry nie. hee. Moga hbgn kak aida n "BFF" kak aida berkekalan hngga jannah. Amin..
Congrats sbb menang contest nie. hee ^^

Cik Fiza singgah dr blog E_lyana td, hee. Btw, Cik Fiza dh follow blog akak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~