There was an error in this gadget

Friday, 7 October 2011

Contest Gadis Berpurdah By Cik Tomato

Salam semua......................^^

Pagi2 lagi dah set kat otak bijak Ayda ni tuk updet belog.....! Sampai sanggup abaikan sarapan -.-''
Oklah..bukannyer apa..Ayda teruja nak join satu contest yg di anjurkan oleh Cik Tomato ni...ni 1st contest yg dia buat.....................CONTEST GADIS BERPURDAH!


Amacam...ohsem kan contest ni..lain dari yg lain...!!

Dan tuk taruhan nyer..kat bawah ni pic gadis berpurdah yg teruja ya amat nak join contest ni!!


Korang mesti jeles kan!!???

jomlah ramai2 join contest ni....
tarikhnyer bermula dari 3/10/2011 sehingga 3/11/2011..

Untuk apa2 pertanyaan dan nak tau syarat2 penyertaan korang klik kat SINI.

Ayda tag 5 orang insan yg paling cool ni ..

Thanx korang :D

suka kew..LIKE jer @ tinggalkan KOMEN korang k ^ ^

3 Si Cantik/Kacak Bagi Komen!:

Liena said...

cntik gile akak berpurdah.. sweet..^_^

ee_blabby said...

Hai , thank you cik puan ayda . HHE , semoga berjaya ;)

jom singgah ;
http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/10/goodbye-pmr-hai-bloggie.html

YNA said...

salam kenal :)

oh mata itu, i loike :)

good luck y?a :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ DaK nOtY jEk BoLeH tEkAn LiNk At BaWaH nI.. ~